SÜRPRİZ OLURSA ŞAŞIRMAYIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜRPRİZ OLURSA ŞAŞIRMAYIN


 

Mersin İdman Yurdu’nun alt yapısında yetişen bir çok kategorisinde futbol oynayan,takım kaptanlığına kadar yükselen Nurullah Kaya son 3 sezondur Tarsus İdman Yurdu formasını terletiyor.

Mersin İdman Yurdu’nun alt yapısında yetişen bir çok kategorisinde futbol oynayan,takım kaptanlığına kadar yükselen Nurullah Kaya son 3 sezondur Tarsus İdman Yurdu formasını terletiyor.Tecrübeli oyuncu Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile eşleşmenin Kente ve futbolculara büyük katkı yapacağını söyleyerek maçın önemine değindi.

 Nurullah Kaya  Fenerbahçe'yle eşleşmenin kendilerini motive ettiğini dile getirdi. Böyle maçların hem futbolcu hem de taraftar için önemli olduğunu vurgulayan Nurullah, "Futbol her türlü sürprize açık. Daha önce alt lig takımları üst ligdeki takımları eledi. Fenerbahçe güçlü bir takım. Galip gelmek zor ama imkansız değil. İnşallah güzel bir maç olur ve eleyen biz oluruz." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA