İSTENMEYEN ADAM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTENMEYEN ADAM!


 

CHP’de Şubat ayında yapılacak il başkanlığı seçimleri öncesi 13 ilçe başkanı, yeniden aday olacağını açıklayan Adil Aktay’a karşı Büyükşehir’e çıkarma yaptı!

Haber Merkezi

Şubat ayında yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı seçimleri öncesi kılıçlar çekildi.

Saydamhaber.com’un haberine göre; Şubat ayında yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı seçimleri öncesinde 13 ilçe başkanı Mevcut İl Başkanı Adil Aktay'a karşı tavırlarını ortaya koydu. İl Başkanı Adil Aktay'ın yeniden aday olacağını açıklaması üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir araya gelen İlçe Başkanları, Adil Aktay'ın da bulunduğu toplantıda, Aktay'ın yeniden başkanlığa aday olmasına tepki gösterdi. Oldukça sert tartışmaların yaşandığı iddia edilen toplantıda 13 ilçe başkanının Adil Aktay'ın adaylığına onay vermediği öğrenilirken, Aktay'ın adaylıkta kararlı olması CHP Mersin'de ipleri gerdi.

PARTİ TABANI DA AKTAY'IN ADAYLIĞINI ONAYLAMIYOR

Görev süresi içerisinde partililerin eleştiri oklarını alan Adil Aktay, son olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi hakkında partisinin hazırladığı raporla ilgili yaptığı basın açıklamasında partililerin tepkisinie maruz kalmıştı. Kendisine ulaşamamaktan şikayetçi olan bir partili, Aktay'a sitem ederek, "Başkan telefonuna bir baksan" diyerek tepki göstermişti. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de birçok kez partililer tarafından eleştirilen ve Parti tabanından da destek görmeyen Aktay'ın seçim sürecindeki tavrı merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA