TARSUS İŞ DÜNYASINDAN DESTEK BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İŞ DÜNYASINDAN DESTEK BEKLİYOR!


 

TFF İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, cumhuriyetle yaşıt kulübün maddi açıdan büyük bir sıkıntı yaşadığını Tarsuslu iş adamlarından maddi destek beklediklerini bildirdi.

Ali Şanlı

Bu maddi açıdan sıkıntılı dönemde teknik ekip ve oyuncuların özveriyle çalıştığını, Tarsus İdman Yurdu’nu en iyi şekilde temsil etmenin ve giydikleri formayı en iyi şekilde taşımanın gayret ve çabası içerisinde olduklarını görmelerinden son derece mutlu v e onur duyduklarını belirten Basın Sözcüsü Can, TİY’in her dönem maddi açıdan sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek Tarsus’lu iş insanlarını ve Tarsus halkını takımlarına maddi ve manevi destek vermeye davet etti.

“BAŞKAN BOZDOĞAN DESTEK VERİYOR”

Tarsus Belediye Başkanı DR. Haluk Bozdoğan’ın göreve seçildiği günden itibaren Tarsus İdman Yurdu Kulübünün ve yönetim kurulunun maddi ve manevi yanında olduğunu kaydeden Basın Sözcüsü Can, “Kulübümüz her dönem böyle bir maddi kriz yaşamıştır. Şuan kulüp olarak büyük bir maddi sorun yaşamaktayız. Gerek teknik ekibimiz, gerekse oyuncularımız ile personelin ödemeleri yapılamamaktadır. Buna rağmen teknik ekibimiz, oyuncularımız Tarsus İdman Yurdu’nun başarısı için mücadele vermektedirler, kendilerine yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Tarsus İdman Yurdu personelimizde aynı şekilde kulüp içerisinde görevlerini alacaklarını alamamalarına rağmen en iyi şekilde yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarını görmekte ve takdirle karşılaşmaktayız Tarsuslu işadamlarımızdan maddi destek bekliyoruz. Tarsus belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’da kulübe maddi destek veren tek isimdir. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA