“İNSANLAR CEP TELEFONUNA GELEN BİR MESAJLA İŞLERİNDEN OLUYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İNSANLAR CEP TELEFONUNA GELEN BİR MESAJLA İŞLERİNDEN OLUYOR”


 

MHP’li Milletvekili Baki Şimşek, çalışma ve içişleri bakanlarına; Büyükşehir Belediyesi’ndeki işten çıkarmalarla ilgili müfettiş gönderip inceleme yapılması çağrısı yaptı.

Haber Merkezi

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,bir televizyon kanalında ilgniç bir çağrı yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ki işçi çıkarımlarına özellikle değinen Şimşek; “Mersin Büyükşehir ‘deki işçi kıyımına son verilmelidir” şeklinde ifadeler kullandı.

Konuşmasının devamında; “Mersin’de 8 ilçeyi MHP (Cumhur İttifakı), 2 ilçeyi Ak Parti (Cumhur İttifakı) olarak almamıza rağmen 3 ilçeyi ve Mersin büyükşehir belediyesini CHP kazandı” diyen Şimşek, “Seçim  yeni olduğu için halkın tercihine saygı duyma mecburiyetimiz var. Yalnız geçen 6-7 aylık süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi insanların performansını ölçüyor. Yeni bir cihaz bulmuşlar. Nasıl bir cihaz buldularsa ? Bu cihazdan insanların performansını ölçüyor ve performans düşüklüğü gösteren insanları bir cep telefonu mesajıyla tazminatsız olarak işten çıkarıyorlar. Belediye ‘de 10 yıldır çalışan bir insanı bir cep telefonu mesajıyla , performansınız düşük diye iş akdiniz fes edildi diyorlar. Birde tazminatsız çıkış veriyorlar” dedi.

“BİZ MHP OLARAK İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

MHP olarak, il başkanlığında bir hukuk bürosu kurarak yöneticiler ve hukukçularla bu işçilerin her zaman yanında olduklarını ortaya koyduklarını söyleyen Şimşek, “İşten çıkarılan kişilerin vekaletleri alınıyor ve dava süreci başlatılıyor ama bu işçi kıyımına Mersin’de ve komşu ilimiz Adana’da da aynı şekilde  devam ediliyor… Bunlara biran önce son verilmesi gerekiyor. Sayın Kılıçdaroğlu’ nu verdiği sözün arkasında durmaya davet ediyorum. ‘Biz insanları ayırmayacağız, çalışan hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız’ diye Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok sayıda beyanatı var.

Biz isteriz ki Mersin hizmetleriyle konuşulsun, projeleriyle konuşulsun, projelere yatırım gelsin. Bir algı operasyonu yapılıyor. Böyle yapmaya devam ederlerse de Mersin insanı gün gelince bu insanlara gereken cevabı verecektir. Ben buradan Çalışma ve İçişleri Bakanımıza çağrıda bulunuyorum. Müfettişleri göndersinler. Bu işçiler gerçekten performans düşüklüğünden mi çıkartıldı? yoksa bu işçiler sosyal medya da MHP’yi paylaştıkları için MHP’nin seçim çalışmalarına katıldıkları için veya siyasi görüşleri için mi çıkarılmışlar araştırılsın. Temennimiz bu yanlıştan geri dönmeleridir. Biz işçi kardeşlerimizin sonuna kadar yanındayız” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA