TARSUS’UN EMNİYETİ ERBİL’E EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’UN EMNİYETİ ERBİL’E EMANET


 

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal’ın Mersin İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Mersin’de görev yapan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Elbir Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Haber Merkezi

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal'ın Mersin İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Mersin'de görev yapan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Elbir Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Şahin'in de Mersin Çocuk Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine 3.sınıf Emniyet Müdürü Adnan Ünsal getirildi.  Yapılan görev değişikliğinin ardından Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Emniyet Müdürü Ercan Elbir'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Elbir'e Atatürk portresi hediye eden Bozdoğan, Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal'a Türk Bayrağı portresi hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, şehrimizin huzur ve güvenliği için tüm kurumlar ile diyalog içinde elbirliği ile hizmet edeceklerini ifade ederek Başkan Bozdoğan'a teşekkür etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise konuşmasında; “İlçe Emniyet Müdürümüze ve Müdür Yardımcımıza İlçemize hoş geldiniz diyorum. Huzurlu ve güvenilir bir kent için yapacakları görevde her zaman güvenlik güçlerimizin yanlarında olacağımızı ifade ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA