LİDER ZORLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER ZORLANDI


 

Süper Amatör Ligde 7’nci haftaya lider giren Silifke Belediyespor ölüp ölüp dirildiği maçta son dakika bulduğu golle liderliğini sürdürdü.

Ali Şanlı

Süper Amatör Ligde 7’nci haftaya lider giren Silifke Belediyespor ölüp ölüp dirildiği maçta son dakika bulduğu golle liderliğini sürdürdü.Lig ikincisi Erdemli Belediyespor ise güçlü rakibi Anamur Belediyespor’u yenerek yakın takibine devam etti.Şampiyonluk yarışı kıya sürerken alt tarafta da işler arap saçına döndü.Ligde henüz puan olmayan Erdemlispor ‘u 3 puanlı Akdenizgücü takip ediyor.11’nci sırada ki Anamur Belediyespor’un 6,12’nci sıradaki Karacailyas Veteranlar ‘ın 4 puanı bulunuyor.

LİDER ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİ

Mersin Suni çim sahada oynanan karşılaşmada lider Silifke Belediyespor ile Akdenizgücü karşı karşıya geldi.Tehlikeli bölgede yer alan ev sahibi Akdenizgücü maçın ilk dakikasından son dakikaya kadar ortaya koyduğu dirençli futbol ile Silifke’nin kolay gördüğü maçı zora çevirdi. Maçın büyük bölümü Akden.zgücü’nün sahasında oynansa da gol yollarını tıkayan Akdenizgücü maçın son bölümlerien kadar Silifke Belediyespor’a ecel terleri döktürdü.

Maçın son dakikasında çok istediği golü bulan Silifke Belediyespor  1-0 ile 3 puanın yanı sıra liderlik koltuğunu da kurtardı.7 maçta 19 puan toplayan lider Silifke Belediyespor ligde 3’ncü konumda olan Akdeniz Belediyespor ile oynayacak.

TAKİP SÜRÜYOR

Lider Silifke Belediyespor’un en yakın takipçisi Erdemli Belediyespor  evinde Anamur Belediyespor’u 4-2 yenerek takibe devam etti. Maça etkili başlayan ev sahibi oyunu rakibin sahasına yıkarak skoru erken yakalamak istedi. İlk yarı bulduğu gollerle maçı koparan Erdemli temsilcisi  maçı 4-2 kazanarak liderle puan farkının açılmasını önledi.

Hafta sonu Mersin’de Mersin Yolspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma Suni Çim sahada oynanacak. Erdemli Belediyespor şuana kadar  çıktığı 7 karşılaşmada 17 puan topladı.

AKDENİZ SESSİZ SEDASIZ GELİYOR

Ligde 3’ncü durumda olan Akdeniz Belediyespor  Tarsus Belediyespor’u bulduğu tek golle 1-0 yenerek zirve yarışı inadını sürdürdü. Dengeli geçen maçta her iki ekipte kontrollü oyunu seçti. Oyunun bazı bölümlerinde etkili olan Akdeniz Belediyespor güçlü rakibini attığı tek golle eli boş gönderdi.Aldığı 3 puan ile 3’ncü sıradaki yerini koruyan Akdeniz Belediyespor’un 15 puanı bulunuyor.

Hafta sonu lidere konuk olacak olan Akdeniz Belediyespor’un için bu maç kırılma maçı olacak. Maçta alacağı 3 puan zirveye ortak yapacak.Olası mağlubiyette ise liderle 7 puanlık fark oluşacak.

TOROSLAR İŞİ ZORA SOKTU

Sezona iyi başlayan Toroslar Belediyespor son haftalardaki düşüşü durduramayınca zirveden uzaklaştı. Evinde Karacailyas Veteranlar ile 1-1 berabere kalan Yeşil Beyazlı ekip liderin 4 puan gerisine düştü.Haftaya zorlu Tarsus deplasmanına gidecek olan Toroslar Belediyespor’un olmak yada olmamak maçı olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA