SURİYELİLERİ İLK DİNLEYEN BOZDOĞAN OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SURİYELİLERİ İLK DİNLEYEN BOZDOĞAN OLDU


 

Mersin’de resmi olarak sayıları 200 bini aşan ancak daha büyük bir nüfusa sahip oldukları düşünülen Suriyeli mültecilerin sorun ve taleplerini ilk dinleyen Başkan Bozdoğan oldu!

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, derme çatma çadırlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli mültecileri ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda bulunan sulama kanalının kenarına kurdukları çadırlarda yaşayan Suriyeli mültecileri ziyaret etti. Başkan Bozdoğan, Suriye uyruklu vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Bozdoğan’a teşekkür ettiklerini söyleyen Suriyeliler, kaldıkları çadırların sağlıksız olduğunu, ihtiyaçlarının birçoğunu karşılayamadıklarını belirtti.

Sağlıksız ortamda büyüyen çocukların birçoğunun okula gitmediğini bilgisini not eden Başkan Bozdoğan; “ Tarsus Belediyesi ile diğer ilgili kurumlarla işbirliği içinde sorunlarınız çözümü konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben herk kesimin başkanıyım.  Ötekileştirmeden herekse eşit hizmet amacındayız.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA