TARSUS’TA İŞLER İYİ GİTMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA İŞLER İYİ GİTMİYOR!


 

Maddi açıdan zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda işler iyi gitmiyor! Futbolcular alacaklarını isterken yönetim belediye ve şehrin önde gelenlerinin ilgisizliğinden şikayetçi!

ALİ ŞANLI

Kötü günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu’nda işler karıştı. TİY futbolcuları sosyal medya hesaplarından bir ortak açıklama yaparak yönetim tarafından ilgisiz bırakıldıklarını ifade ettiler. Kulüp yönetimi de futbolculara destek vererek, belediye yönetimi ve şehirden yeteri kadar destek alamadığını açıkladı.

FUTBOLCULAR: “ÖDEMELER YAPILMIYOR!”

Oyuncular yaptıkları ortak açıklamada, “Amacımız kulübümüzün armasını layıkıyla taşıyarak sorumluluklarımızı yerine getirmek. Bunu bugüne kadar yaptık ve şartlar ne olursa olsun sezon sonuna kadar da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak içinde bulunduğumuz durumu da sizlerle paylaşma gereksinimi hissettik. Sezon başından buyana bize verilen ödeme tarihleriyle 6’ıcı sözün de yerine getirilememesinden dolayı futbolcular olarak çok sıkıntılı bir durum içerisindeyiz. Mersin şehrinin tek profesyonel takımı olmamıza rağmen bu kadar ilgisiz bırakılmak maddi ve manevi anlamda bizleri çok yıpratmaktadır. Şehrin dinamiklerinin en kısa zamanda bu kulübe sahip çıkmalarını temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

YÖNETİM: “YALNIZ BIRAKILDIK”

Kulüp yönetiminin yaptığı açıklamada da, “Tarsus İdman Yurdu çoğu alt lig takımları gibi 30 yıldır belediyemiz tarafından geçici kaynaklarla finanse edilen bir spor kulübüdür. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın TİY için sabit gelir kaynakları yaratma konusundaki plan ve çabaları ivedilikle hayata geçirilememiş, halihazırda bu konudaki devam eden çalışmalar henüz olumlu sonuçlanamamıştır.

Hiçbir yönetimin bir 2. Lig takımını tek başına finanse edemeyeceği aşikardır, bu duruma rağmen maddi konularda yönetim olarak elimizden geleni yaptığımızı belirtmek isteriz. Mersin’in tek profesyonel takımı olan cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün şehrin ileri gelenleri tarafından yeterince desteklenmediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm maddi sıkıntılara rağmen futbolcularımızın ve tüm Tarsus İdman Yurdu personelinin sezon başından itibaren göstermiş olduğu iyi niyet ve özverili çalışma azmi takdire şayandır. Yayınladıkları haklı bildirinin, futbolcularımızın ve tüm TİY personelinin yanında olduğumuzu bildiririz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA