BAŞKAN GÜLTAK; ÖZEL ÇOCUKLARLA ANTRENMAN YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK; ÖZEL ÇOCUKLARLA ANTRENMAN YAPTI


 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, zihinsel engelli gençlerle birlikte, belediyeye ait Şafak Erdur-Seyfi Alanya Spor Tesisi’nde düzenlenen antrenmana katıldı, onlarla birlikte spor yaptı ve yarışlara katıldı.

MERSİN ÇOCUK ESİRGEME KURUMU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI…

Akdeniz Belediyesi; bünyesindeki spor tesislerini, her yaş ve kesimden vatandaşın kullanımına sunmaya devam ediyor. Son olarak Mersin Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan (SHÇEK) gelen gençler, belediyeye ait Şafak Erdur-Seyfi Alanya Spor Tesisi’nde gönüllerince antrenman yaparak ter attılar.

BAŞKAN GÜLTAK, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KOŞU PARKURUNDA YARIŞTI

Duygusal anların ve renkli görüntülerin oluştuğu idmanda özel çocuklar, hem spor yaptı, hem de gönüllerince eğlenme imkânı buldular. Akdeniz Belediye Başkan Mustafa Gültak’ın etrafını sararak sevgi seli gösteren bazı çocuklar, Başkanı şarkılarla karşıladılar. İdman sonrası duygularını paylaşan özel çocuklar, kendilerine bu imkânı sunan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’a teşekkür ettiler.

“KAPILARIMIZ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA DAİMA AÇIK”

Çocuklarla birlikte antrenman yapan ve yarışlara katılan Başkan Mustafa Gültak da, yaptığı açıklamada; özel çocukların daima yanında olacaklarının altını çizdi. Başkan Gültak; “Kurum öğretmenlerimiz, özel çocuklarımız için tesisi onlara açmamızı talep ettiler. Biz de hemen tesislerimizin kapısını kardeşlerimize açtık. Gönüllerince koştular ve spor yaptılar. Bu şekilde enerjilerini atmalarını sağladık. Beraber antrenman ve yarışmalar da yaparak sevinç ve heyecanlarına ortak olduk. Gerçekten çok mutlu oldular. Tabi onların mutluluğu bizleri de mutlu etti. Kapımız onlara her zaman açık olacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA