MERSİN YENİ BİR SPOR ORGANİZASYONU KAZANDI: YENİŞEHİR TRİATLONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN YENİ BİR SPOR ORGANİZASYONU KAZANDI: YENİŞEHİR TRİATLONU


 

Yenişehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından bu yıl ilki düzenlenen Mersin Yenişehir Triatlonu’nu parkuruyla, kusursuz organizasyonuyla hem katılımcı sporculardan, hem federasyondan, hem spor yorumcularından tam not aldı.

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu'nun, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Forum Mersin'in ve Spor Toto'nun katkısıyla düzenlediği Yenişehir Triatlonu, Mersinlilere renkli bir hafta sonu yaşatırken katılımcı sporculara farklı bir yarışma deneyimi sundu.

Yenişehir Triatlonu için titiz çalışmalar günler öncesinden başladı. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil şeridini ve Fenerbahçe Meydanı'nı yarışma için düzenleyen Yenişehir Belediyesi, hem yarışma parkurunda, hem hakem ve gözlemci alanlarında,  Türkiye Triatlon Federasyonu'nun uluslararası yarışma normları için istediği tüm hazırlıkları eksiksiz yaptı.

Sonuçta ortaya kusursuz bir organizasyon çıktı. Yarışmaya katılan tüm sporcular Yenişehir parkurunu beğendiklerini, önümüzdeki yıllarda da Mersin'de yarışmak istediklerini ifade etti. Triatlonu izlemek ve sunum yapmak üzere Mersin'e gelen ünlü spor sunucusu ve yorumcusu Emre Tilev de, "Mersin, dünya çapında bir spor organizasyonu kazandı" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇER DE ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Yenişehir Triatlonu, dereceye giren sporculara ödüllerinin sunulmasıyla sona erdi. Fenerbahçe Meydanı'nda yapılan ödül töreninde Sprint Erkekler Kategorisi'nde dereceye giren Emirhan Altıntaş, Mehmet Fatih Davran ve Hakan Tunç'un ödüllerini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sundu.

Sprint Kadınlar Kategorisi'nde dereceye giren Melike Yılmaz, Ayşenur Acar ve Ebru Yılmaz'a ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit sundu.

Olimpik Erkekler Kategorisi'nde dereceye giren Muhammet Bertuğ Polatçı, Zülfü Karabulut ve Enes Kızılcık'a ödüllerini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan sunarken Olimpik Kadınlar Kategorisi'nde dereceye giren Aslı Simay Yazıcı ve Işık Tezcan'a ödüllerini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol sundu.

“BU DAHA BAŞLANGIÇ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Triatlonu'nun ödül töreninde yaptığı konuşmada, başarılı organizasyondan dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Abddullah Özyiğit'i kutladı.

Seçer, "Belediye başkanları olarak kentimize değer katmak istiyoruz. Mersin'in çok daha iyi noktalarda olmasını istiyoruz. Toplum refah içinde yaşasın, birlik ve beraberliğimiz güçlensin istiyoruz. Mersin bu konuda Türkiye'ye örnek olabilir. Bunu birlikte başaracağız" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Bu daha başlangıç. Yenişehir Triatlonu daha da gelişecek. Dünyanın her yerinden sporcuları ağırlayacağız. Yıllar geçse de bugün burada dereceye giren arkadaşlarımız, Yenişehir Triatlonu'nun ilk üçüncüleri, ilk ikincileri, ilk birincileri olarak tarihe geçecek" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA