ALMANYA’DAN 43 TUR OPERATÖRÜ MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALMANYA’DAN 43 TUR OPERATÖRÜ MERSİN’DE


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Sunexpress ve TURSAB Bölge Temsil Kurulu işbirliğinde Almanya’dan 43 Tur Operatörü Mersin’e geldi. Dört gün boyunca Çukurova’nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan operatörlere bölge tanıtılıp turizm potansiyeli hakkında bilgi verilecek.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol, Almanya’dan gelen 43 Tur Operatörü ile bir araya geldi. Organizasyonun açılış toplantısında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kızıltan, operatörlere seslenerek, “Bu organizasyon sayesinde Mersin’i tanıma fırsatı bulacaksınız” dedi. Mersin’de yeni turizm bölgeleri belirlendiğini hatırlatan Kızıltan, “Özellikle batıda tarihi yerlere çok yakın, çok beğeneceğiniz doğal güzelliklere sahibiz. Buralarda yakında önemli yatırımlar başlayacak ama bu yatırımlar Antalya’daki gibi beton yığınları halinde değil, doğayla bütünleşmiş turizm yerleşkeleri olacak” dedi.

Meclis Başkanı Hamit İzol ise toplantının açılışında, Mersin’de turizm çıtasının her geçen gün yükseldiğini vurgulayarak, “Yatak kapasitemiz giderek artıyor. Turizm bölgeleri bitme aşamasında. Havaalanının da bitmesiyle daha büyük yol alacağız. Siz acenteler bizim Almanya’daki temsilcilerimizsiniz. Sizlerle birlikte hareket etmeye hazırız. Mersin temaslarınızda her türlü sorununuzu çözüp taleplerinizi yerine getirmeye hazırız” dedi.

“AMACIMIZ ÇUKUROVA TURİZMİNİ ARTIRMAK”

Sunexpres Akdeniz Satış Müdürü Murat Hatipoğlu, kendisinin de Mersinli olduğunu hatırlatarak, Çukurova ile Almanya’daki tur operatörlerinin bir araya getirilmesi projesini duyunca çok heyecanlandığını, hızlıca harekete geçip 3 satış müdürü, bir koordinasyon müdürü ve bir de uçup planlama grup müdürü dahil olmak üzere seyahat acenteleriyle birlikte Almanya’dan geldiklerini söyledi. Çukurova turizmini geliştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Hatipoğlu, Avrupa acentelerine bölgeyi tanıtarak yurtdışından gelen turist sayısını artırmak istediklerini söyledi. 4 gün boyunca Çukurova’yı tanıtacaklarını kaydeden Hatipoğlu, çeşitli bölgelere geziler düzenleyeceklerini ifade etti.

TURSAB Mersin Bölge Kurulu Başkanı Hakan Bayındır ise Mersin’in yılın 10 ayının turizme imkan tanıdığını hatırlatarak, çok fazla turizm çeşitliliği yanında uygun iklimiyle kentin önemli fırsatlar sunduğunu anlattı. Bayındır sözlerini, “Bundan sonraki turlarınızı bölgeye yönlendirirseniz çok mutlu oluruz” diye tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA