PERİLERİN GİDİŞATI İYİ DEĞİL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN GİDİŞATI İYİ DEĞİL!


 

Lige geçen hafta mağlubiyetle başlayan Çukurova Basketbol, Avrupa’ya da kötü başladı! Periler, Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Rus temsilcisi Nadezhda’ya 53:69 yenildi!

HEDİYE EROĞLU

Geçen yıl lig ve Avrupa’da fırtına gibi esen ancak sezon sonuna doğru düşen performansı ile hem Türkiye hem de Avrupa Kupasını elinden kaçıran Gelecek Koleji Çukurova Basketbol da işler iyi gitmiyor.

Lige geçen hafta 75-80’lik Hatay Büyükşehir Belediye mağlubiyeti ile başlayan Turuncu-Lacivertliler, Avrupa'ya da kötü başladı!

Çukurova Basketbol, Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında evinde ağırladı Nadezhda'ya 69-53 yenildi.

Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi Nadezhda, ilk periyodu 20-12 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda da etkili oyununu sürdüren deplasman ekibi, devreye 33-27 önde girdi. Maçın 3. periyodunda da etkili oyununu sürdüren ve bulduğu sayılarla aradaki farkı açan Nadezhda, bu periyodu da 50-41 galip kapadı. Son periyotta ise oyunun bütün hakimiyetini eline alan deplasman ekibi, maçı 69-53 kazandı.

Salon: Edip Buran

Hakemler: Alexandru Olaru xx, Maka Kupatadze xx, Silvia Marziali xx

Çukurova Basketbol: Leonor Rodriguez xx 13, Melis Talay x 7, Gökşen Fitik x 1, Nia Coffey xx 13, Meltem Avcı xx 11 Gabriela Marginean x 8

Nadezhda: Karina Nizamova x 2, Yvonne Turner xx 11, Nayo Raincock Ekunwe xxx 15, Anastasiia Shilova x 7, Kseniia Tikhonenko x 2, Albina Razheva x 8, Erica Wheeler xx 13, Olga Novikova x 3, Victoriia Medvedeva x 8

1. periyot: 12-20 (Nadezhda lehine)

Devre: 27-33 (Nadezhda lehine)

3. periyot: 41-50 (Nadezhda lehine)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA