MTSO İLE ICIB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO İLE ICIB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


 

MTSO Dış Ticaret Çalışma Grubu organizasyonunda Hindistan Uluslararası Ticaret Odası (ICIB) ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında 15 Ekim günü Bombay’da İşbirliği Protokolü imzalandı.

Haber Merkezi

Türkiye Cumhuriyeti Bombay Ticaret Ataşesi Sn. Hüseyin Aydın’ında katıldığı törende MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı A.Hamit İzol, Meclis Üyesi ve DEİK Türk-Hindistan İş Konseyi Başkan Yardımcısı Tevfik Dönmez ile Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya da hazır bulundu.

İşbirliği protokolüne ICIB adına imza koyan Başkan Manpreet Singh ile Mersin Heyeti Hindistan ve Mersin özelinde ulaşım, lojistik, yaş sebze meyve, bakliyat, gıda, düğün turizmi gibi birçok alandaki ticari işbirliği fırsatlarını görüştü.

Kızıltan, Mersin ile Hindistan arasında karşılıklı ticari ve yatırım olanaklarının değerlendirilmesi ve muhtemel işbirliklerinin biran önce başlaması için ICIB önderliğinde bir İş Heyetinin Mersin’e gelmesinin kararlaştırıldığını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA