PERİLER İÇİN MERSİNLİLERE DESTEK ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER İÇİN MERSİNLİLERE DESTEK ÇAĞRISI


 

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, 17 Kasım Pazar günü A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın Mersin’de oynayacağı Türkiye-Litvanya basketbol karşılaşması öncesi Başkan Seçer’i ziyaret ederek, hem maça davet etti, hem de destek istedi.

Haber Merkezi

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, 17 Kasım Pazar günü A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın Mersin’de oynayacağı Türkiye-Litvanya basketbol karşılaşması öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, hem maça davet etti, hem de destek istedi.

Başkan Seçer, maçın duyurulması ve karşılaşmaya ulaşımın sağlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini kaydederken, tüm Mersinliler’i maça davet etti.

Mersinliler’in karşılaşmayı izlemeye giderek, tek yürek halinde milli takıma destek vermesini isteyen Başkan Seçer, kendisinin de A Milli Kadın Basketbol Takımı’nı desteklemek için tribünde yerini alacağını aktardı.

Makamda gerçekleşen ziyarette Haluk Yıldırım’a, TBF Kadın Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Antalyalı, TBF Milli Takımlar Basketbol Takım İdarecisi Orhan Demirel, Çukurova Basketbol Genel Menajeri Volkan Torun eşlik etti.

BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN’DE OYNANACAK MİLLİ MAÇA TAM DESTEK

Karşılaşmanın tanıtılması için billboard desteği ve dezavantajlı bireylerin, özellikle kadınların karşılaşmaya ulaşımının sağlanması noktasında Milli Takıma her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Seçer, tüm Mersinliler’i A Milli Kadın Basketbol takımına destek vermek için maça davet etti.

Başkan Seçer, ayrıca maç öncesi ve sonrası Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ambulansın oluşabilecek olumsuz durumlara karşı alanda bekletileceğini de kaydetti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, ziyarette Başkan Seçer’e 33 numaralı Milli Takım formasını hediye ederken, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

2021 FİBA AVRUPA KADINLAR BASKETBOL ŞAMPİYONASI, MERSİN’DE GERÇEKLEŞECEK

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2021 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda Litvanya’yı Mersin’de ağırlayacak. Karşılaşma, 17 Kasım Pazar günü 17.30’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA