LİDERLİK GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDERLİK GİTTİ


 

Bölgesel Amatör Lig’e fırtına gibi başlayan İçel idman Yurdu, evinde yaşadığı puan kaybı sonrası liderliği devretti.

Bölgesel Amatör Lig’e fırtına gibi başlayan İçel idman Yurdu, evinde yaşadığı puan kaybı sonrası liderliği devretti.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Mersin ekiplerinden İdman Yurdu 1925 kazanırken, şampiyonluğun en büyük adayı İçe İdman Yurdu ile Meskispor ise berabere kaldı. 24 golün atıldığı 4’ncü haftada İçel İdman Yurdu 3 Kırmızı kart gördü. 2-0 önde iken skoru koruyamayan Mesksipor 1 puana razı oldu.

KOLTUK GİTTİ

Sahasında kazanarak liderlik koltuğunu koruma altına almak isteyen İçel İdman Yurdu’nda hesaplar karıştı. Yahyalıspor ile 0-0 berabere kalan Kırmızı Lacivertli ekip 2 puanın yanı sıra liderlikten de oldu. 4’te 4 yapan 5 Temmuz İskenderunspor’a koltuğunu kaptıran İçel İdman Yurdu 3 eksikle ligde 4’ncü sırada bulunan Reyhanlıspor’a konuk olacak.

SON DAKİKA KAYBETTİ

Mersinli genç oyuncularla maçlara çıkan, ekonomik kriz yaşayan Meskispor’un sahada verdiği mücadele alkış almaya devam ediyor. Deplasmanda Talasgücü Belediyespor ile oynayan kısıylı kadro ile mücadele etmesine rağmen iyi futbolunu 2 golle süsleyen Mavi Beyazlı ekip maç son bölümünde arka arkaya yediği gollerle 2-0 önde iken 2-2 berabere kaldı.

3 puana çok yakın olan Meskispor puan kaybının sorumlusu olarak maçı yöneten hakeme fatura kesildi.3 puanı elinden kaçıran Meskispor hafta sonu lig lideri 5 Temmuz İskenderunspor’u konuk edecek.

DEĞİŞİM YARADI

Hafta içi kongreye giderek Başkanı ve yönetimi büyük ölçüde değiştiren İdman Yurdu 1925 ligde henüz puanı olmayan Mucur Yabanlıspor’u 2-0 mağlup etti. Zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip rahat bir maç çıkardı. Bulduğu iki golle 3 puanın sahibi olan İdman Yurdu 1925 yeni Başkanını üç puanla karşılamış oldu.

Aldığı galibiyetle derin bir nefes alan Mersin ekibi  hafta sonu İçel İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalan Yahyalıspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA