İLK HAFTA DERBİ VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK HAFTA DERBİ VAR


 

Kadınlar 3. Ligi 9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlayacak. 8’nci gurupta mücadele edecek olan Mersin Gençlerbirliği,Tarsus Gençlerbirliği ,Mezitli Mercanspor ve Mersin Camspor zirve için mücadele verecek. Çekilen fikstür sonucunda ilk hafta derbi maçı oynanacak.

ALİ ŞANLI

Kadınlar 3. Ligi 9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlayacak. 8’nci gurupta mücadele edecek olan Mersin Gençlerbirliği,Tarsus Gençlerbirliği ,Mezitli Mercanspor ve Mersin Camspor zirve için mücadele verecek. Çekilen fikstür sonucunda ilk hafta derbi maçı oynanacak. Mersin’de Mersin Gençlerbirliği ile Tarsus Gençlerbirliği mücadele edecek.

11 takımlı iki, 10 takımlı üç, 9 takımlı bir ve 6 takımlı üç grupta toplam 79 takımın mücadele edeceği ligde, maçlar 6 takımlı gruplarda dört devreli lig usulüne göre, diğer gruplarda ise çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Lig sonunda 11, 10 ve 9'lu grupları ilk 3 sırada bitiren 18 takım ile 6'lı grupları ilk 2 sırada bitiren 6 takım play-off oynamaya hak kazanacak.

İlk hafta programı ise şu şekilde.

Mersin Gençlerbirliği- Tarsus Gençlerbirliği

Mersin Camspor-Anadolu Yıldızlarıspor

Mezitli Mercanspor ilk haftayı BAY geçti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA