MİLLİLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sportif faaliyetler ile farkındalık kazandırmak ve başarılı sporcuların halka tanıtılması amacı ile yapılan

Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sportif faaliyetler ile farkındalık kazandırmak ve başarılı sporcuların halka tanıtılması amacı ile yapılan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında spor paneli düzenlendi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi C Salonu'nda Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Üyesi Prof. Dr Sezai Pehlevan'ın moderatörlüğünü yaptığı panel; MEÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gizem Akarsu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Milli Atlet Mikdat Sevler ve Milli Atlet Mesure Tutku Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye'de amatör sporun her açıdan ele alındığı panelde, spor kariyerlerini ve milli atletler Mikdat Sevler ve Mesure Tutku Yılmaz amatörlükten profesyonelliğe geçiş sürecindeki deneyimlerini salonu dolduran BESYO ve Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi öğrencilerine aktardılar.

Yaklaşık iki saat boyunca konuşmacıların amatör sporla alakalı deneyimlerini öğrencilerle paylaştığı panelin sonunda Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, günün anısına panele katılan Prof. Dr Sezai Pehlevan, öğretim görevlisi Gizem Akarsu, Şube Müdürü Vedat Akyar, Mezitli Belediye Başkan Vekili Vakkas Kılınç, milli atletler Mikdat Sevler ve Mesure Tutku Yılmaz'a plaket verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA