ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI


 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) kuruluşunun 35’inci yıldönümü ve Astsubaylar Günü, törenle kutlandı. Törenin ardından astsubaylar dernek binasında kokteylde bir araya geldi.

GİZEM EKİCİ

Cumhuriyet Meydanı düzenlenen törene, CHP Mersin milletvekili Alpay Antmen, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanı Halil Kur ile astsubaylar katıldı. Törende, Başkan Kur tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Törende kısa bir konuşma yapan TEMAD Başkanı Halli Kur, İl Başkanı Halil Kur, “Şu an ülke olarak zor süreçten geçiyoruz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak gemileri yüzdüren, karada tankları çalıştıran, uçakları uçuran 780 bin 576 kilometrelik yüz ölçümde, misakı milli sınırlarımız içerisinde bu vatanımız için hayatını feda eden sizlerle birlikte olmak gurur veriyor. Vatan varlığımızın, yüce devletimizin sonsuza kadar yaşamasının, şanlı bayrağımızın dalgalanması TEMAD’ın olmazsa olmazıdır. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak Astsubaylar Gününü 2012 yılından bu yana kutlamaktayız. Biz bunu uluslararası boyuta taşıyarak çok önemli yollar kat ettik. NATO tarafından 2008 yılı Astsubaylar Yılı olarak ilan edildi. 2009 yılından itibaren beri bu günü kutluyoruz” dedi.

Törenin ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl binasında kent protokolünün katılımı ile kokteyl düzenlendi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA