ZİRVE SIKIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE SIKIŞTI


 

Süper Amatör ligde 6’ncı hafta büyük bir maça sahne oldu. Ligde lider olan Silifke Belediyespor ile en yakın takipçisi Erdemli Belediyespor Silifke’de karşı karşıya geldi.Üst sıraları yakından ilgilendiren maç 1-1 berabere sonuçlandı.Toroslar Belediyespor çekinerek gittiği deplasmandan 3 puanla dönmesi zirve yarışında bende varım dedi.Haftanın olaylı maçı ise Karacailyas’da oynandı.

Karacailyas Veteranlar ile Akdeniz Belediyespor arasında oynanan maç hakem tarafından 41’nci dakikada tatil edildi.Oynanan 6 haftada puanla tanışamayan tek takım ise ligin yeni ekiplerinden olan Erdemlispor oldu.

NORMAL SONUÇ

Haftanın maçı Silifke’de oynandı. Lider Silifke Belediyespor nefesini ensesinde hissettiği Erdemli Belediyespor’u konuk etti. İlk yarı Silifke Belediyespor’un etkili olduğu maçta 4 net pozisyon yakalamasına rağmen aradığı gollü bulamadı. Gol geciktikçe  moral bulan cesareti artan konuk takım Erdemli Belediyespor ilk yarıyı gol yemeden kapattı 0-0.

İkinci yarı ise roller tamamen değişti.İlk yarı gol pozisyonuna giremeyen Erdemli Belediyespor arka arkaya yakaladığı net ataklardan istediği alamasa da oyun olarak iyi bir çizgi yakaladı.Maçın ilk golü ev sahibinden geldi.1-0 öne geçen Silifke ekibi golden sonra geriye yaslanınca Erdemli Belediyespor maça ağırlığını koydu. Maçta artı 94’te golü atarak maça eşitliği getirdi. Kalesinde golü gören Silifke Belediyespor son dakika golü yemenin moral bozukluğu ile maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Silifke Belediyespor puanını 16’ya çıkarırken lig 2’ncisi Erdemli Belediyespor ise 14 puan yaptı.

SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

Bu sezon küçülmeye giden hiçbir takımın hesaba katmadığı Toroslar Belediyespor 6 maçta 13 puan toplayarak zirve yarışının içinde yer aldı.Hafta sonu korkarak gittiği Gülnar deplasmanın dan  2-1’lik skorla dönerek altın değerinde 3 puan aldı.Dengeli  geçen maçta Toroslar Belediyespor zaman zaman üstün oynadığı maçta 2 gol atarak şampiyonluk yarışına ortak oldu.

6 maçta 13 puan toplayan Yeşil Beyazlı ekip  hafta sonu  maçı yarıda kalan Karacailyas Veteranlar ile Koray Aydın stadında oynayacak.

YARIDA KALDI

Haftanın olaylı maçı ise Karacailyas’ta oynandı. Karacailyas Veteranlar ile Akdeniz Belediyespor arasında oynanan maç 41’nci dakikada maçın hakemi tarafından tatil edildi.Karacailays Veteranlar Kulübünde oynayan bir oyuncu ilk yarının bitimine dakikalar kala hakemin vermiş olduğu kararı beğenmeyince tehditler savurdu.

Maçın hakemi tarafından bu defa kırmızı kart gören oyuncu fiili saldırıda bulununca maç 41’nci dakikada tatil edildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre maçın Akdeniz Belediyespor lehine hükmen 3-0 ile sonuçlanması bekleniyor. Akdeniz ekibi bu maçtan alacağı 3 puan ise ligde 2’nci konumuna getirecek.

Disiplinlik olan Karacailyas Veteranlar ise tüm bu yaşananlar karşısında üzülerek sahayı terk etti. Disiplin kurulunun hakeme saldıran oyuncuya büyük ceza vereceği ise gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA