SEÇER VE KARALAR: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER VE KARALAR: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!


 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kadim topraklara ve ortak tarihi kültürel değerlere sahip iki kentin başkanı olarak birlikte, omuz omuza hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Seçer ve Başkan Karalar, kent yönetimi ile ilgili sık sık birlikte değerlendirmelerde bulunacaklarının altını çizdi.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek için nezaket ziyareti gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ağırladı. Karalar’ın başarı dileklerini kabul eden Başkan Seçer, Çukurova’da bulunan komşu iki şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentlerine önemli hizmetler yapacaklarını söyledi. Başkan Seçer, “Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz. Sorunların üstesinden nasıl geleceğiz, kentlerimize daha fazla nasıl katkı yapacağız bunu değerlendiriyoruz. Beraberce çok önemli hizmetler yapacağız” dedi.
Kadim topraklara ve ortak tarihi kültürel değerlere sahip iki kentin başkanı olarak birlikte, omuz omuza hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Seçer ve Başkan Karalar, kent yönetimi ile ilgili sık sık birlikte değerlendirmelerde bulunacaklarının altını çizdi.

BAŞKAN SEÇER: “BU MÜCADELEYİ OMUZ OMUZA YÜRÜTECEĞİZ”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ve beraberindeki misafirler, Başkan Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı esprilerin yapıldığı ziyarette iki Büyükşehir Belediye Başkanı da daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi.
Karalar’ı makamında ağırlayan ve iyi dileklerini kabul eden Seçer, aynı çatı altında mücadele ettiği ve uzun süredir dostu olan Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından duyduğu onuru dile getirdi. Başkan Seçer, “İkimizin aynı dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı olması çok büyük bir onur ve şeref. Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz.  Bizim iki kentimizin de ortak yönü çok.  Coğrafi özellikleri, stratejik konumu, demografisi, tarihi ve kültürel birikimi olağanüstü iki kentin önemli başkanlarıyız. Önemli diyorum çünkü süreç olarak bizim mevcut görevimizin çok üstünde bir anlam yükleyerek insanlar bizi göreve getirdi.  Bunun bilincindeyiz” dedi.

“ZEYDAN BAŞKAN’LA BERABER ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Zeydan Karalar ile sık sık bir araya gelerek, başkanı oldukları kentleri daha iyi nasıl yönetebilecekleriyle ilgili değerlendirmeler yaptıklarını ifade eden Seçer, “Sorunların üstesinden nasıl geleceğiz, kentlerimize daha fazla nasıl katkı yapacağız bunu değerlendiriyoruz. Göreve 6 ay önce geldik ve hizmet anlamında yolun başındayız ama zaman süratle geçiyor. Kentlerimizin potansiyelleri, insan kaynağı son derece önemli ve müsait. Eğer doğru zamanda, doğru mekanda, doğru işler yaparsanız, doğru hizmetlere yönelirseniz kentlerimiz çok güzel neticeler verecek. Umut ediyorum beraber çok önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

KARALAR: “ÇOK KISA SÜREDE YÖNETİM FARKIMIZI ORTAYA KOYDUK”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart sonrası önemli bir başarı elde eden ve Türkiye’nin önemli kentlerinde yönetimde olan CHP’li belediyelerin çok kısa sürede yönetim farklarını ortaya koyduklarını belirterek, “Daha önce belediye başkanlığı bizim siyasal görüşümüzde olmayıp, 31 Mart’la birlikte görevi devralan bizler çok kısa sürede yönetim farkımızı ortaya koyduk. Bir kentteki bütçe nasıl değerlendirilir onu ortaya koyduk. Çok kısa sürede yapılamayan işleri başlattık ve mesela Adana için söylüyorum olağanüstü açık veren bir bütçeyi 6 ayda başa baş getiren bir yönetim anlayışını gösterdik” diye belirtti.
“CHP’li belediyeler insanların daha mutlu olduğu ve kendini özgür hissettiği belediyelerdir”
Belediye bütçesinin israf edilmeden kullanıldığı zaman çok ciddi hizmetler yapılabileceğini sözlerine ekleyen Karalar, “Milletin parasını çar çur etmeden çok ciddi hizmetler yapılacağını biz gösteriyoruz. Yapılan araştırmaların hepsinde açık seçik ortaya çıkmıştır ki Cumhuriyet Halk Partili belediyeler insanların daha mutlu olduğu ve kendini özgür hissettiği belediyelerdir. Öyle de olmalı. Biz de bunu yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA