HALKA AÇIK TAŞINMAZ İHALESİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HALKA AÇIK TAŞINMAZ İHALESİ!


 

Mülkiyeti Tarsus Belediyesi’nde olan 44 adet taşınmaz kapalı teklif usulü ile ihaleye çıktı. Belediye encümeni huzurunda gerçekleştirilen ihale sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

SONER AYDIN

31 Mart seçimleri öncesinde ve sonrasında özellikle ihalelerin şeffaf bir şekilde yapılacağını belirten Başkan Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatı ile belediyedeki ihaleler canlı yayınlanmaya başladı.  
Belediye tarafından daha önce billboard ve afişlerle duyurusu yapılan, mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 44 adet gayrimenkulün ihale ile kiraya verilmesi ile baz İstasyonlarının yerleri ihalesi, Belediye Tesisleri meclis binasında gerçekleştirildi. “Kapalı Teklif Usulü” gerçekleştirilen ihalede 44 gayrimenkulün 22’sini ihale ile kiraya verdi. Geriye kalan 22 gayrimenkul için ise katılım sağlanmadı. Baz istasyonu yeri kiralama ihalesi ise katılımcı firmanın dosyasındaki eksiklik nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

“İHALELERDEN HERKESİN HABERİ OLACAK”
İhalelerin canlı yayınlanmasına dair açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Halkımıza Belediye Başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını vereceğim, belediyemizde yapılacak her ihaleden herkesin haberi olacak, yeterliliği olan her firma ve isteyen herkes ihalelere girebilecek. Sermayeye ve ranta boyun eğmeden şeffaf bir şekilde ihalelerimizi gerçekleştireceğiz. İsteyen herkes canlı yayında ihale sürecini takip edebilecek bu süreç bu şekilde devam edecek” ifadesini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA