HELİKOPTER SATILIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HELİKOPTER SATILIYOR!


 

En çok eleştirilen belediyeye ait helikoptere ilişkin de önemli açıklamalar yapan Seçer, “Kucağımızda bulduğumuz bir sorun da, helikopter.

Bu helikopterin bize 3 milyon 600 bin TL maliyeti var. Elimizde kaldı. Kullanalım, kiraya verelim olmuyor. Satalım diyoruz satılmıyor. Satışı için ihaleye çıkıyoruz. 3 milyon dolar gibi bir rakam sonucu bugünkü kurla bize 12 milyon TL gibi bir maliyeti olmuş. Şimdi alan var ise ıskonto yapacağım. Büyük metropol belediye başkanlarını aradım, çok dil döktüm, ‘helikopteri size satayım, uygun fiyat yapayım, üstüne bir de tantuni yedireyim’ dedim. Ona da razı edemedik, şimdi ihaleye çıkıyoruz. Bazen kiraya veriyoruz. Bugün Antalya’ya gitti. Öyle büyük iş yapıyoruz ki, kiralandı mı hemen beni arıyorlar. Astarı yüzünden pahalı. Her ay bizden 300, 350 bin TL ama ayda 30 bin TL geliyor. O 30 bin lira bizim için o kadar önemli ki” dedi.

Seçer son olarak spor etkinliklerinde de 1 milyar 2013 milyon TL tasarruf sağladıklarını sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA