ENERJİSA OKULUN ELEKTRİĞİNİ KESTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENERJİSA OKULUN ELEKTRİĞİNİ KESTİ


 

ENERJİSA, merkez Toroslar İlçesinde bulunan Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi’nin elektriğini bin TL’lik borç nedeniyle kesti.

SONER AYDIN

Edinilen bilgilere göre, ENERJİSA Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisenin bin liralık borcu nedeniyle sabah saat 09.00da elektriğini kesti. Elektrik kesintisi nedeniyle 700 öğrencili okulda eğitim-öğretimde aksama yaşandı. Bin liralık borç nedeniyle elektriği kesilen okul idarecileri sorunu çözmek için il milli eğitim müdürlüğü ile görüşme gerçekleştirdi.
Eğitim-Sen Şube Başkanı Sinan Muşlu merkez ilçeler Akdeniz, Toroslar ve Mezitlide toplam 21 okulun elektriğinin kesildiğini söyledi. Okulların gelen faturaları ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönderdiğini, ancak müdürlüğün faturaları ödememesi nedeniyle kesintilerin yaşandığını belirten Muşlu, "Bu kadar büyük bütçesi olan müdürlüğün okulların faturalarını ödememesi tartışılması gereken bir konudur" diye konuştu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA