OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYORLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYORLAR!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, geçen ay ki toplantıda muhalefetin, “oldu –bittiye getiriliyor” tepkisiyle kabul etmeyerek yeniden görüşülmek üzere komisyona gönderilen; yeni kurulacak ve birleştirilecek daire başkanlıkları ile ilgili olağanüstü toplanıyor.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi bugün saat 14:00’da MBB Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek toplantıda ilk olarak daire başkanlıkları ile ilgili teklif görüşülecek. Başkan Vahap Seçer’in teklifi; Kadın, Mezarlıklar ve Makine İkmal Daire Başkanlıklarının kurulup, Engelliler ve Sağlık Daire Başkanlığı’nın birleştirilmesi ve İşletme İştirakler Daire Başkanlığı’nın kaldırılmasını kapsıyor.

Geçen ay yapılan toplantıda teklife karşı olmadığını ancak oldu-bittiye getirilmesine karşı olduklarını açıklayan muhalefet üyeleri teklifin detaylı incelenmek üzere ilgili komisyona havale edilmesini istemişti.

Başkan Seçer teklifi oylamakta ısrar edince, MHP’li Meclis üyesi Mehmet Topkara komisyon kararı olmadığını savunarak, “Sahte evrakı nasıl oyluyorsunuz?” tepkisi vermiş, gerilimin yükselmesi ile toplantıya ara verilmişti. Bugün ki toplantıda ise teklifin kabul edilmesi bekleniyor.

Öte yandan yine geçen ay ki toplantıda sıkça reklamı yapılmasına rağmen öğrenci yardımlarının arttırılması ile ilgili teklifin gündeme gelmesine yönelik eleştirilerde karşılık buldu. Olağanüstü toplantının ikinci gündem maddesi daha önce bin TL olan öğrenci yardımlarının bin 200 TL’ye çıkarılmasına ilişkin madde olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA