KADINLARDAN ‘ACİL ÖNLE’ KAMPANYASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLARDAN ‘ACİL ÖNLE’ KAMPANYASI


 

Kadın cinayetlerine acil önlem’ adlı bir kampanya başlatan kadınlar, tüm kadınları kampanyaya destek vermeye davet etti.

SONER AYDIN

Mersin’de bir araya gelen Kadınlar Birlikte Güçlü üyesi kadınlar, kadın cinayetlerine karşı kampanya başlatma kararı aldı. ‘Kadın cinayetlerine acil önlem’ sloganı ile başlatılan kampanya eş zamanlı olarak İstanbul’da da başlatıldı. Kampanyayı konuşmak için bir araya gelen kadınlar, birlikte daha güçlü olduklarını ve daha fazla ses çıkartacaklarını belirttiler. Kampanya ile ilgili eylem, etkinlik programını oluşturan kadınlar, İstanbul Sözleşmesi’ni öne çıkartacak. Yerel yönetimlerle görüşmeler yapacaklarını aktaran kadınlar, yerel yönetimlerden kadına yönelik şiddete karşı somut adımlar beklediklerini söylediler. Toplumsal cinsiyet eşitliğini esas alan yönetim şekli ile yönetilmek istediklerini dile getiren kadınlar, kadın sığınma evleri ile ilgili görüşmeler yapacaklarını ifade ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA