“HER CANLININ HAK İHLALİNE KARŞI SORUMLUSUNUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HER CANLININ HAK İHLALİNE KARŞI SORUMLUSUNUZ”


 

Mersin Barosunda staja başlayacak olan Stajyer avukatlar; Fırat Kara, Büşra Karataş, Berk Can Nacar, Pınar Köroğlu, Ceylan Batan, Aysel Topuzoğlu, Enes İşcan, Elif Can Eriş ve Muhammed Kürşat Doğan, staj öncesi Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Genel Sekreterimiz Adnan Günbay da bulundu.

Haber Merkezi

Mesleki konular, meslek etiği ve staj eğitiminin içeriği hakkında sohbetin yapıldığı ziyarette Yeşilboğaz, “Biz avukatların, topluma karşı sorumluluğunuz var. Bizler hakkı temsil ediyoruz, hakkı savunuyoruz. Ülkemizin, yaşadığınız kentin sorunlarına ve her canlının hak ihlaline karşı sorumlusunuz. Her canlının hakkını korumak ve savunmak zorundasınız. Her hak ihlaline hukukçu gözüyle ve ayrım yapmadan bakmak zorundasınız. Bunu meslek değil, yaşam biçimi olarak görmeniz gerekmektedir. Staj dönemi, üniversiteden mezun olduktan sonra mesleğe hazırlanmada en önemli aşamadır. Bu nedenle derslere, baroların seminerlerine katılmayı, komisyon ve merkezlerinde aktif görev almayı ihmal etmemeniz gerekmektedir. Staj döneminiz boyunca her zaman ben ve yönetim kurulumuz yanınızda olacağız. Başarılı bir staj dönemi diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA