ERKEN ŞEKİLLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERKEN ŞEKİLLENDİ


 

Mersin Süper Amatör Lig’de hafta içi mesaisinde favori takımlar kazanarak, yoluna devam etti.

ALİ ŞANLI

Ligde henüz 3’ncü hafta oynanmasına rağmen zirve yarışını kovalayacak takımlar büyük ölçüde belli oldu. Ligde oynanan 3 haftada 3’te 3 yapan Akdeniz Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Silifke Belediyespor ilk 3 sırayı kimseye kaptıracak gibi durmuyor. Zirve yarışı şekillenirken alt tarafta ise ligde kalma yarışı nefesleri kesecek gibi duruyor. 

LİDER RAHAT KAZANDI
Yaptığı transferler zirveye oturan Akdeniz Belediyespor 3’te 3 yaparak, şampiyonluk yarışında ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Hafta içi oynadığı maçta Tarsusgücü’nü 3-0 yenerek liderliğini korudu. Sahası bakımda olduğu için Karacailyas’ta oynanan maçta ev sahibi Akdeniz Belediyespor rahat oynadığı maçta 3 gol atarak 3 puanın sahibi oldu.
Oynadığı 3 karşılaşmada da iyi oyun sergileyen lider Akdeniz Belediyespor puanını 9 yaparak 3’ncü haftayı da lider kapatmasını bildi. Lider, hafta sonu Mut deplasmanına gidecek. Ligde henüz 1 galibiyeti bulanan Tarsusgücü ise hafta sonu Toroslar Belediyespor’u ağırlayacak.

GOL DÜELLOSU ERDEMLİ’NİN
Ligde 2’nci durumda olan Erdemli Belediyespor hafta içi oynadığı maçta Gülnar Belediyespor’u 4-2 yenerek, zirve yarışını sürdürdü. Çekişmeli ve keyifli geçen maçta ev sahibi Erdemli Belediyespor attığı 4 golle 3’te 3 yaparak zirveye ortak oldu. Güçlü ve geniş bir kadro kuran Erdemli ekibi lig sonuna kadar zirve yarışında ortak olması bekleniyor. Erdemli Belediyespor hafta sonu Karacailyas Veteranlar’a oynayacak.
Deplasmanda 2 gol atmasına rağmen puan alamayan Gülnar Belediyespor maçı kaybetmelerine rağmen moraller bozulmadı. Sergiledikleri futbolla ileriye dönük olumlu mesajlar vermesi teknik yönetimi daha çok mutlu etti.

DEPLASMANDA GÜLDÜ
Şampiyonluğu kafasına koyan Silifke Belediyespor, iç saha ve deplasman maçlarında aynı oyunu sergileyerek yüksek tempoda maçlar çıkarıyor. Anamur gibi zor bir deplasmanda Anamur Belediyespor’u 4-2 yenerek 3 puan alan Silifke temsilcisi topladığı 9 puan ile 3’ncü sırada yer alıyor.Silifke Belediyespor hafta sonu ligin 4’ncü maçında İçel Yolspor ile oynayacak.
Bir türlü eski günlerine dönemeyen,her geçen sezon dibe vuran Anamur Belediyespor ise ligin yeni ekiplerinden Erdemlispor ile oynayacak. Zirveden uzaklaşmak istemeyen Anamur ekibi maça mutlak 3 puan için çıkacak.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Ligde 4’ncü sırada bulunan ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan İçel Yolspor hafat içi oynadığı maçta Tarsus Temsilcisi ile 0-0 berabere kaldı. Sıcak bir hava da oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Her iki takımında kontrollü oynaması,oyunu orta sahada kitlenmesi ile kısır maçın oynanmasına neden oldu. İzleyenlerin sıkıldığı maçta kipler 1’er puan alarak evlerine döndü.
İçel Yolspor bu hafta zorlu Silifke deplasmanına gidecek. Tarsus temsilcisi Tarsus Belediyespor ise Homurlu 1951 ekibi ağırlayacak.

ZOR KAZANDI
Lige bu sezon çıkan Erdemli Belediyespor’a konuk olan Toroslar Belediyespor, ölüp ölüp dirildiği maçı 4-3 kazanarak derin bir nefes aldı. 7 golün atıldığı maçta ligin ekibi güzel bir oyun sergilemesine rağmen maçtan puan çıkaramadı. Henüz ligde puanla tanışamayan Erdemlispor, Anamur deplasmanında şeytanın bacağını kırmak istiyor. 
Oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 galibiyet alan Yeşil Beyazlı ekip, eski günlerini mumla arıyor. Büyük bir değişime uğrayan Toroslar Belediyespor dar bir kadro ile mücadele ettiği ligde işinin çok zor olacağı düşünülüyor. Toroslar Belediyespor ligde 4’ncü maçını Tarsus’ta Tarsusgücü ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA