TARSUS’TA ‘ENGELLİYE DARP’ İDDİASINA VİDEOLU YANIT! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ‘ENGELLİYE DARP’ İDDİASINA VİDEOLU YANIT!


 

CHP’li Tarsus Belediyesi, ilçede yayın yapan bir gazetede engelli gencin belediye önünde dövüldüğüne dair çıkan habere videolu yanıt verdi.

Haber Merkezi

Tarsus’ta ozgehabertarsus.com adlı sitenin haberine göre, yüzde 90 özürlü raporu olan Rıdvan Paça iş istemeye gittiği Tarsus Belediyesinde ölümüne dövüldü! Tepkilere neden olan haberin üzerine CHP’li Tarsus Belediyesi söz konusu iddialara videolu yanıt verdi. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yayınlanan videonun açıklamada kısmında, olayın Başkan Haluk Bozdoğan’ın ilçede olmadığı zamanda meydana geldiği belirtildi. Açıklamada ayrıca belediye önüne gelen engelli şahsın Başkan Bozdoğan’la görüşmek istediği, görevlilerin ısrarlarına rağmen başkan yardımcıları ile görüşmek istemediği ifade edildi. Yayınlanan videoda ise çevredekilere bağıran şahsın küfür ettiği görülüyor. Görüntülerde, polis ekiplerinin de geldiği olay yerinde zor zapdedilen engelli şahıs polis aracına bindirilerek götürülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA