CHP’Lİ AKTAY’A TEPKİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ AKTAY’A TEPKİ!


 

CHP’de kongre süreci başlarken Mersin’de örgütü ile sık sık karşı karşıya gelen İl Başkanı Adil Aktay’a bir partilinin, “Başkan çok iyisin bir de şu telefona baksan” tepkisi gündem oldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de seçildiği günden buyana örgütle sık sık sorun yaşayan CHP İl Başkanı Adil Aktay’a, partililerden “Ulaşılamıyorsunuz” tepkisi geldi.

CHP’de 37. Olağan Kurultay süreci başlarken partililerin Aktay başta olmak üzere il yönetimi ile arasındaki iletişim ve diyalog sıkıntısı da gözle görünür bir hal aldı. Yaklaşık 1,5 yıl önce il başkanlığı koltuğuna oturan Adil Aktay’ın son olarak önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişimi hakkında partinin hazırladığı raporla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında doğrular nitelikte bir gelişme yaşandı.

Adanın Hüseyin Bozkurt olduğu öğrenilen bir partili toplantı sonrası Aktay’a sitem ederek, “Başkan çok iyisin birde şu telefona baksan” diyerek, ulaşılabilir olmasını istedi. 

 Aktay ise ulaşılabilir olduğunu, partilinin aradığı numaranın yanlış olabileceğini söyleyerek, “Her şey için bana ulaşmanıza gerek yok. Partimizin çeşitli organları bulunmakta. Sorun, şikayet ve talepleriniz için onlarla da görüşebilirsiniz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA