STAJYER AVUKATLAR SERTİFİKALARINI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

STAJYER AVUKATLAR SERTİFİKALARINI ALDI


 

Mersin Barosu Başkanlığı öncülüğünde, Türkiye Barolar Birliğinin (TBB) ev sahipliğinde, 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Staj Eğitim Programını başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar, katılım sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Haber Merkezi

TBB yönetim kurulu üyelerinin ve eğitim veren avukatların katılımıyla, TBB Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreninde stajyer avukatlara sertifikalarını, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, TBB Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlusu Ünsal Toker ve Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük birlikte takdim etti. 
Staj eğitim dönemlerinin mesleki gelişimde önemli olduğunu belirten Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “TBB’de düzenlenen staj eğitim programlarına, stajyer avukatlarımızın katılımını mutlaka sağlıyoruz. TBB’de alanında uzman avukatlar tarafından verilen eğitimler, stajyer avukatlarımızın mesleki hayatına ileride çok büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce bu staj eğitimine katılan stajyer avukatlar, mesleki hayatlarında çok büyük tecrübe kazandılar. Bu sizin için büyük bir fırsat. Avukatlık mesleği sürekli dinamik kalan bir meslektir. Avukatlık mesleğinde kendini sürekli yenilemek, geliştirmek çok önemlidir. Ayrıca, bu eğitim, diğer barolara üye stajyer avukatlarla tanışıp kaynaşmanıza da yardımcı olacaktır. Mesleki hayatta barolar ile dayanışma çok önemlidir. Bu nedenlerle, Türkiye Barolar Birliğinden almış olduğunuz eğitimleri çok önemsiyoruz" dedi.
Stajyer avukatlar ise, kendilerine bu imkânın sağlanmasına öncülük eden Yeşilboğaz’a ve Türkiye Barolar Birliği’ne teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA