BERABER YÜRÜYELİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BERABER YÜRÜYELİM


 

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile 3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızın katılımıyla farkındalık yürüyüşü Mersin’de yapıldı.

Haber Merkezi 

 Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu himayeleri ve Mersin Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 3’ten 93’e her yaştan vatandaşla, 81 ilde eş zamanlı yürüyüş gerçekleştirdi. 
81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen yürüyüşe; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Gençlik İl Müdürü Oğuz Kaymaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Osman Yıldızbakan, Önder Öztürk, Mehmet Özdemir, Ülker Aksoy Şimşek, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlik eski Tevfik Sırrı Gür Stadı önü, Silifke Caddesi güzergahında devam ederek Cumhuriyet Meydanında yapılan konuşmalar ve capoeira gösterisi ile son buldu. 
Cumhuriyet Meydanında yapılan programda bir konuşma yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su şunları söyledi "Bu güzel mersin gününde sizlerle birlikte ilimizde sporla ilgili farkındalığı arttırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ile beraber düzenlediğimiz sağlık için ‘Beraber Yürüyelim’ etkinliğinde sizlerle beraber spora ve sağlığa yönelik önemli bir farkındalığı gerçekleştirdik. Hem kendimizin sağlığı hem gelecek nesillerimizin sağlığı mutlaka bir spor yapma yolundan geçmektedir. Hareketsizlik en kötü şeydir. Hastalıkların ana omurgasını hareketsizlik oluşturmaktadır. O yüzden hep birlikte spora devam edeceğiz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonuna, Gençlik ve spor il müdürlüğümüze ve yürüyüşümüze katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmayı hayatınızdan çıkarmayın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA