MERSİN’DE TOPLUM YARARINA PROGRAM BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE TOPLUM YARARINA PROGRAM BAŞLIYOR


 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Halil Bozkurt, Mersin İl Müdürlüğüne ayrılan ödenek dâhilinde toplam 1.350 kişiye yönelik olarak TYP düzenleneceğini belirtti.

Haber Merkezi

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yürütülen, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik işlerinin yapılması konusunda 1050 kişinin, Güvenlik Görevlisi olarak 300 kişinin Çalışacağı yaklaşık 9 ay sürecek Toplum Yararına Program (TYP) başvuruları başlıyor.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Halil Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Toplum Yararına Program'ın istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların iş gücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere düzenlenen programlardan biri olduğunu belirtti.
Programa ilişkin başvurular 23-27 Eylül tarihlerinde www.iskur.gov.tr adresinden ya da Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Tarsus, Erdemli, Silifke, Anamur hizmet merkezlerinden yapılabilecek olup program katılımcıları başvuruların bitmesine müteakip noter kurası yöntemi ile belirlenecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA