TOROSLAR ‘HAREKETLİLİK’ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR ‘HAREKETLİLİK’ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ


 

Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında etkinliklerin teması ‘Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet Sürme’ olurken, belediye personeli mesaisine bisikletle geldi.

Haber Merkezi

16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan kampanyada; kentte bisiklet kullanımını arttırmak ve teşvik etmek amacıyla belediye personeli tarafından farkındalık oluşturuldu.
 ‘Hareketliliği yaşam standardı haline getirmeliyiz’ diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında Toroslar Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sağlıklı ve hareketli bir yaşama teşvik etmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledik. Bugün de belediye çalışanlarımız mesailerine bisikletleriyle geldiler. Seçim çalışmalarında da söz verdiğimiz gibi bisiklet yollarımızı arttıracağız. Toroslar halkını sadece spora değil, ulaşım amaçlı bisiklet kullanımına da yönlendirerek hava kirliliğinin önüne geçeceğiz. Hem sağlıklı bir gelecek için vatandaşlarımızı bisiklet kullanımına özendireceğiz hem de yakıt tasarrufu sağlayacağız.” şeklinde ifadelere yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA