MTSO KİMİ RAHATSIZ ETTİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO KİMİ RAHATSIZ ETTİ?


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından düzenlenen “Ekonomide Çıkış Yolu, Türkiye” konferansının açılışında konuşan oda Başkanı Ayhan Kızıltan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HEDİYE EROĞLU

Göreve geldiği ilk aylarda Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı ile ilgili sert eleştirileri ile gündeme gelen ancak sonrasında eleştirilerinin dozunu düşüren Kızıltan, toplantıda oda yönetimi veya üyelerinin söylemlerinin birilerini rahatsız ettiğini söyleyerek, bu durumun yanlışlığına dikkat çekti.

Kızıltan, “Ticaret sanayi odası veya üyelerimiz bir şeyler söylediği zaman bu farklı anlamda değerlendirilmemeli. Çünkü tabandan gelen talepler, istekler, talepler, şikayetler, eleştiriler, önerilerdir bunlar. Dolayısıyla bizim burada her söylediğimiz şey ne kimsenin tarafında olduğumuz ne de bir başkasının karşısında olduğumuz anlamına gelmez.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuşulanlar, söylenenler siyasi olarak algılanmamalıdır. Ben çok üzerinde duruyorum bu düşüncenin. Bizler daha iyi yönetilmemiz için, bizi yönetenlerin daha iyi bu işi yapmaları için tabiî ki elimizden geldiğince düşüncelerimizi, önerilerimizi söylemek zorundayız. Eğer bizler konuşmazsak o zaman hiçbir şey yapmayalım. Sadece evraklara imza atalım, bitsin gitsin. Bu kürsü, burası özgür bir yerdir. Özgürce düşüncelerimizi söylememiz lazım. Farklı düşünceleri dinlemez, değerlendirmezsek daha iyisini yapamayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA