GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ


 

BAL’da iki Mersin takımını karşı karşıya getirecek maçın günü ve saati bir kez daha değişti.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) bu hafta sonu başlıyor. Ligde mücadele edecek olan 3 Mersin ekibi İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor hazırlıklarını tamamlayarak yeni sezonun ilk maçını beklemeye başladı. Ligin ilk haftası Mersin derbisine sahne olacak. İdman Yurdu 1925 ile İçel İdman Yurdu Mersin stadında karşı karşıya gelecek.

TFF tarafından haftalar önce Pazar günü saat 15.00 oynanacağı açıklanan maçın günü ve saatinde değişikliğe gidildi. Her iki kulübün havaların sıcak olması neden göstererek maç saatinin değişmesi için TFF’ye verdikleri dilekçe kabul gördü. Pazar günü 15.00’da başlaması gereken karşılaşma Cumartesi günü saat 17.00’a alındığı açıklandı.

KUPA MAÇININ DA SAATİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupasında 2 tur atlayarak adını 3’ncü tura yazdıran İçel İdman Yurdu zorlu bir kura çekmişti. 1’ncilik temsilcisi olan Osmanlıspor ile eşleşen Kırmızı Lacivertli ekibin bu maçının da saati ve günü belli oldu. Ayın 24’dünde Ankara’da oynanacak olan Osmanlıspor İçel İdman Yurdu maçı saat 19.00’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA