NARENCİYE FESTİVALİ İÇİN ÖNERİSİ OLANA DAVET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NARENCİYE FESTİVALİ İÇİN ÖNERİSİ OLANA DAVET!


 

Mersin’de 1, 2, 3 Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak Narenciye Festivali için hazırlıklar sürerken Festival Komitesi’nden, “Festival için önerim var’ diyen herkese kapımız açık” çağrısı geldi.

Haber Merkezi 

Mersin Narenciye Festivali İcra Kurulu ve Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, yaptığı yazılı açıklama ile kent sakilerini festivale destek vermeye çağırdı.
Meyve ile süsleme yapma konusunda Türkiye'nin ilk ve en büyük festivali olan etkinliğin, Mersin Valiliği himayesinde ve Mersin Ticaret Borsası koordinasyonunda bu yıl 7’incisinin 1-2-3 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyleyen Özdemir, “Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerimiz, ilgili il müdürlüklerimiz, Çukurova Kalkınma Ajansı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Mersin Ziraat Odası, Mersin Ziraat Mühendisleri Odası, üretici örgütlerimiz, üniversitelerimiz, gazeteciler cemiyeti, sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri temsilcilerinin yer aldığı festival icra kurulumuz hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürüyor.

“YEDİDEN YETMİŞE NARENCİYE FESTİVALİ İÇİN TEK VÜCUT OLMALIYIZ”
Böylesi organizasyonlarda ulaşılabilecek en üst nokta hiçbir zaman yoktur. Mersin'in ve Mersin'lilerin festivali olan Narenciye Festivali'nin daha da başarılı olabilmesinin yolu, kendisini sürekli olarak geliştirebilmesinden geçmektedir.
Bu doğrultuda, icra kurulumuzun çalışmalarının yanında başta yediden yetmişe tüm Mersin'lilerin önceki yıllarda olduğu gibi festivalimizi sahiplenmesi ve kentimizin tüm dinamiklerinin tek vücut olarak hareket etmesi büyük önem arz etmektedir. Bu süreçte yerel basınımızı da en önemli destekçilerimiz arasında görüyoruz. Festivalimizin tanıtımında ve güzelliklerinin yansıtılmasında tüm imkanlarını seferber edeceklerine inanıyoruz” dedi.

“HER GÖRÜŞÜ DİKKATE ALIYORUZ”
İcra kurulu olarak festivale ilişkin günlük çalışmaların yanında, düzenli bir şekilde toplantılar gerçekleştirdiklerinin de aktaran Özdemir, “Özeleştiride bulunuyor, eksiklerimizi tespit ediyor ve en ince detayına kadar planlamalarımızı yapıyoruz. 
Medyamızda yer alan ve amacı festivalimize katkı sağlamak olan her türlü yapıcı eleştirileri ve çözüm odaklı önerileri not alarak değerlendiriyoruz. Ayrıca, geçmiş yıllarda festivalimizi ziyaret edenlerin ve izleyenlerin de seslerine kulak vererek onlardan gelen her fikirden yararlanıyoruz.

“KENTİMİZİN HER BİR DEĞERİ FESTİVALDE YER ALACAK”
Başlıca önceliğimiz Mersin tarımının kalbi olan, kentimiz ihracatına önemli katkı sunan ve festivalimizin ana temasını oluşturan narenciyeye tüm kamuoyunun odaklanmasını sağlamaktır. 
Bununla birlikte sanattan spora, bilimden kültüre kadar oldukça geniş bir yelpazede Mersin'imizin sahip olduğu her bir değerin festivalimizde yer almasını sağlayarak katılımcılara eğlence dolu bir hafta sonu yaşatmayı hedefliyoruz.

“FESTİVALİMİZİN BAŞARI ÇITASINI HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ”
Bu doğrultuda, festivalimizin daha da zenginleşmesi amacıyla "Mersin için ben de varım, festival için benim de bir önerim var" diyen her kişi ve her kurumu icra kurulumuzun doğal bir üyesi olarak görüyoruz. Destek vermek isteyen her oluşuma kapılarımız sonuna kadar açıktır. 
Görüşlerinizi festival web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere iletmeniz büyük önem taşımaktadır. El ele verdiğimiz taktirde önümüzdeki hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendireceğimiz ve böylece festivalimizin başarı çıtasını çok daha yükseklere taşıyacağımız kanaatindeyim” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA