ZORLU KURA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU KURA!


 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

ALİ ŞANLI

Kupada 3. Eleme Turu'nda; Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep FK, Gençlerbirliği, Göztepe A.Ş, Kasımpaşa A.Ş., Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile ZTK 2. Eleme Turu sonucu tur atlayan 33 takım olmak üzere, toplam 92 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme müsabakaları, 24, 25 ve 26 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupasında Mersin!’i temsil eden İçel İdman Yurdu’nun rakibi ise 1’ncilik temsilcisi olan Osmanlıspor takımı oldu. Kırmızı Lacivertli ekip ilk turda Kepez Belediyespor ikinci turda Serik Belediyespor’u elemişti.3’ncü turda zorlu kura çeken İçel İdman Yurdu Ankara takımı olan Osmanlıspor ile Ankara’da karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA