“KAMU EMEKÇİLERİ CAN GÜVENLİĞİ İSTİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAMU EMEKÇİLERİ CAN GÜVENLİĞİ İSTİYOR”


 

Türk Büro-Sen Mersin Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Güven, Hükümet kamu çalışanlarının can güvenliği için acil tedbir almalıdır” dedi.

Haber Merkezi

Konya 8. İcra Dairesinde görev yapan İcra Katibi Gülsün Dilek Cihan’ın, icra işlemi için gittiği haciz mahallinde silahlı saldırıya uğrayarak, yaralandığını anımsan Güven, “Türk Büro-Sen olarak, yaşanan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor ve sorumluların gerekli cezayı almasını istiyoruz. Yıllardan beri dile getirdiğimiz, kamu çalışanlarının can güvenliklerinin sağlanması konusu maalesef bu menfur saldırı ile yeniden karşımıza çıkmıştır.
Özellikle Nüfus, Adliye, Gümrük ve Hastanelerde maalesef bu tür şiddet ve saldırı olayları ile sürekli yüz yüze gelinmektedir.
İş yoğunluğunun fazla olduğu ve vatandaş ile iç içe çalışmak zorunda kalınan bir çok kamu kurum ve kuruluşunda maalesef bu tür saldırılar sıkça yaşanmaktadır. Kamu çalışanlarının can güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınması ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini yıllardır dile getiriyoruz. Ancak, bugüne kadar alınan tedbirlerin yeterli olmadığını bugün bir kez daha üzülerek görüyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kamu çalışanlarının can güvenliğinin sağlanması için başta ilgili kanunlarda yapılacak düzenleme ile cezai yaptırımların artırılması olmak üzere acilen tedbir almaya çağırıyor, Türk Büro-Sen olarak bu konuda elimizden gelen tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu yetkililere tekrar bildiriyoruz.
 Türk Büro-Sen olarak, ifa ettikleri kamu görevi sebebiyle saldırıya uğrayan, şiddete maruz kalan tüm kamu çalışanlarımıza tekraren geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA