İÇEL ‘SERİ’k YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL ‘SERİ’k YAPTI


 

İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı ikinci maçını da kazanarak 3’ncü tura yükseldi.

ALİ ŞANLI

Sezona yeni yapılanma ile giren İçel İdman Yurdu, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı. İlk turda Kepez Belediyespor’u 1-0’lık skorla geçen Kırmızı Lacivertli ekip ikinci turda 3’ncü Lig temsilcisi olan Serik Belediyespor’u da aynı skorla 1-0 yenerek üst tura adını yazdırdı.

Güçlü rakibi karşısında ezilmeden kendi oyununu sergileyen İçel İdman Yurdu sayısız gol pozisyonu üretti. Genelde oyunun kontrolünü elinde tutan Kırmızı Lacivertli ekip ilk yarı çok istediği golü bulamadı. 2’nci yarı ilk yarıda olduğu gibi istekli ve arzulu oyuna başlayan ekip Mersin ekibi oldu. İçel İdman Yurdu arka arkaya bulduğu gol fırsatlarından birini hafta içi transfer ettiği Mahmut Metin’inden geldi. 52. Dakikada şık bir kafa vuruşu ile turu getiren golü atan Mahmut stadı bayram yerine çevirdi. Oyuncuların büyük bölümünün değiştiği, kısa sürede takım olma başarısı gösteren İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında 2 tur geçerek Mersin’li sporseverlere ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Neredeyse Mersin protokolünün büyük bölümünün maça gelerek İçel İdman Yurdu’na destek vermesi geceye ayrı bir anlam kattı.
İçel İdman Yurdu haftaya başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligde ilk hafta yine Mersin ekibi olan İdman Yurdu 1925 ekibi ile Mersin Stadında karşı karşıya gelecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA