KORKUTAN YANGIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORKUTAN YANGIN!


 

Mersin’de yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan orman yangını korkuttu. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, bölgede oturan bir kadının yangın bölgesinden bir kaplumbağayı kurtarması ise görenlerin takdirini kazandı.

Edinilen bilgiye göre yangın, merkez Toroslar ilçesine bağlı Çopurlu Mahallesi sınırlarında bulunan ormanlık alanda çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve polis sevk edildi. Yangın bölgesinin yerleşim yerlerine çok yakın olmasından dolayı öncelikle yangına o bölgelerden müdahale edilmeye başlandı. Birçok noktadan yangına müdahale eden ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Olayda yarım dönümlük alan yanarken, çevrede yaşayan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

KADINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bölgede bir villada oturan Fulya Yetiş isimli bir kadın da herkese örnek olacak bir davranışa imza attı. Yangını görünce önce ekiplere haber veren daha sonra bölgeye giderek bir kaplumbağayı kurtaran Yetiş, görenlerin takdirini kazandı. Yetiş, "2 arsa sahibi arasında bir husumet varmış. 6 el silahla ateş edildi. Daha sonra küller evimize yağmaya başladı. Ben de hemen ekiplere haber verdim, yeri gösterdim. Buraya gelerek de bir de kaplumbağa kurtardım" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA