NERDEN NEREYE!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NERDEN NEREYE!...


 

Geçmiş yıllarda sezon öncesi harcadığı para ile gündeme gelen ancak bir türlü başarıyı yakalayamayan Meskispor eski günlerini mumla arıyor.

ALİ ŞANLI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Mavi Beyazlı ekip, bırakın maç yapmayı antrenman yapacak saha bulmakta zorlanıyor.
Burhanettin Kocamaz’ın belediye başkanlığını kaybetmesi ile büyük düşüş yaşayan Meskispor yeni Başkan Vahap Seçer’in de sırtını dönmesi ile neredeyse kapanmanın eşiğine geldi. BAL’a katılım parası olan 23 bin lirayı son gün ödeyerek lige katılan ancak ekonomik sıkıntıda olan ekibin transfer yapmakta zorlanması lige erken havlu atmasına neden olacak gibi görünüyor.
BAL’ın başlamasına 1 hafta kala ilk hazırlık maçını yapan Meskispor, Süper Amatör Lig’de şampiyonluk isteyen Erdemli Belediyespor’u 2-1 yendi. Kısa süre içinde hazırlıklara başlaması nedeni ile maçta hazır bir görüntü veremeyen Mavi Beyazlı ekip, takıma ciddi takviye yapamaması durumunda lige veda eden ilk ekip olması düşünülüyor.

ERDEMLİ’DE HAZIR DEĞİL
Hafta sonu ligde ilk maçına çıkacak olan Erdemli Belediyespor ise yaptığı transferler ile ‘şampiyonlukta bende varım’ dedi. Oynadığı hazırlık maçında BAL temsilcisi Meskispor’a 2-1 kaybeden Erdemli ekibi lige henüz hazır olmadığını gösterdi. Neredeyse sil baştan takım kuran Erdemli temsilcisi takıma yeni katılan oyuncuların tam olarak uyum sağlamadığı, akan oyunda yer almak, pas alış verişlerde sorun yaşadığı görüldü.
Süper Amatör Lig’de Silifke Belediyespor ile şampiyonluk çekişmesi yapacak olan ekip hafta sonuna kadar sakat oyuncularında takıma katılması ile daha güçlü bir takım olacağı düşünülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA