BİR MUHTARDAN FAZLASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR MUHTARDAN FAZLASI


 

Başarılı bir teknik direktör iken muhtarlığa adaylığını koyarak muhtar seçilen Aziz Filiz, yaptığı sosyal projelerle kamuoyunun ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

ALİ ŞANLI

Mersin’de bir çok amatör takım çalıştıran, bir çok kulübün alt yapısını dizayn eden Aziz Filiz, şimdilerde seçim bölgesi olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde yaptığı işlerle yükselişini hızla sürdürüyor.

Muhtarlık koltuğuna oturduktan hemen sonra mahallesinde oturan 2009 ile 2013 doğumlu çocuklara futbol öğretmeye başlayan Filiz’in, projesinin kısa sürede büyük ilgi görmesi ile futbol eğitimine katılanların sayısı 100’leri buldu. Mahalle sakinlerinin çok beğendiği bu uygulama okulların açılması ile hafta sonları yapılmaya devam ediyor.

Sürekli mahallesine hizmet etmeyi düşüne Muhtar Aziz Filiz’in son sosyal projesi ise 2 kitap okuyana 1 forma hediye etmek oldu. Yüzlerce çocuğa kitap okuma alışkanlığı edinmesi için üretilen bu projede büyük ilgi gördü. Yaptığı her proje ile gündeme damga vuran Muhtar yeni projeleri arasında her hangi bir spor Kulübüne gitmeyen Kız çocuklarına bulundukları site içinde spor yapabilmeleri için voleybol topu ve forma dağıtımı, H.Okan Merzeci mahallesinde oturan mahalle sakinlerinden oluşan siteler arası futbol turnuvası düzenleyecek olması Mahalle sakinlerini şimdiden mutlu etmişe benziyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA