MERSİN’DE OKUL ZİLİ ÇALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE OKUL ZİLİ ÇALDI


 

Mersin’de 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Musalı Veli Haşim Çiftçi İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen program düzenlendi. Kutlamalar kapsamında okul öğrencileri i fidan dikti.

Haber Merkezi

Mersin’de 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Musalı Veli Haşim Çiftçi İlk ve Ortaokulu’nda program düzenlendi.
Kutlamalara; Mersin Valisi Ali İhsan Su, AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay İsmail Gökçek, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MEB Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Kuzu, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve veliler katılım gösterdi.
Konuşmaların ardından Toroslar Halk Eğitim Merkezi Öğrencileri halk dansları gösterisi yaptı. Gösterinin ardından 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine hediye verdi. Heyecanları yüzlerinden okunan çocuklar daha sonra protokol üyeleri ile birlikte okulun bahçesine fidan dikti. Program sonunda sınıfları gezen Başkan Seçer, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA