TAKIMLAR HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKIMLAR HAZIR


 

Süper Amatör Ligin başlamasına 1 hafta kala, Silifke Şehir Stadında hazırlık maçında Silifke Belediye Spor ile İçel İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Centilmence ve dostça geçen karşılaşma 0-0 beraberlik ile sona erdi.

ALİ ŞANLI

Ziraat Türkiye Kupası öncesi son hazırlık maçında Silifke Belediyespor ile karşılaşan İçel İdman Yurdu maçın büyük bölümünde üstün oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Forvet hattında sıkıntı yaşayan Kırmızı Lacivertli ekip bu maçta da skor üretemeyince kısır geçti. Ziraat Türkiye Kupasında bugün 3’nci lig temsilcisi olan Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Amatör lig temsilcisi Silifke Belediyespor ise yenilenmiş kadrosu ile çıktığı karşılaşmada zaman zaman sergilediği futbol ile alkışları hakketti.Süper Amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen ekip yaptığı son hazırlık maçı ile lige hazır olduğunu gösterdi.Ligin başlamasına 1 hafta kala en az 2 takviye daha yapmayı planlayan ekip ligin ilk maçına ideal 11 ile çıkmayı düşünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA