İLK HAFTA DERBİ VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK HAFTA DERBİ VAR


 

Mersin ekiplerinin yer aldığı BAL Ligi 5. Grup, ilk hafta İdman Yurdu 1925 ile İçel İdman Yurdu karşılaşmasına sahne olacak.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mersin ekiplerinin ligdeki ilk hafta programı belli oldu. İçel İdman Yurdu, Meskispor ve İdman Yurdu 1925 ekiplerinin yer aldığı 5. Grup’ta ilk hafta derbi maçına sahne olacak. Ligin ilk haftası Mersin derbisinde İdman Yurdu 1925 ile İçel İdman Yurdu karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkan İdman Yurdu 1925 ekibi lige zor bir maçla başlamış olacak.
 Ligdeki diğer Mersin ekibi Meskispor ise Sorgun Belediyespor deplasmanında lige merhaba diyecek. İçel İdman Yurdu lige şampiyonluk parolası ile başlarken İdman Yurdu 1925 ekibi ligde kalıcı olmak istiyor. Bölgesel Amatör ligde en çok mücadele eden takım olarak öne çıkan Meskispor ise tümüyle genç oyunculardan kurulu takımla lige çıkacağı için lige veda etmesi en yüksek takım olarak görülüyor.

TÜM KULÜPLERE BAŞARILAR DİLENDİ 
 TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, fikstür çekimi öncesi yaptığı konuşmada, "Öncelikle TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın adına bütün takımlara başarılar diliyorum.  Dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu, hak edenin kazandığı bir lig olmasını temenni ediyorum. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 80 ilde oynanması, Türkiye'yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2019-2020 Sezonu'nun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.   152 takımın katılımıyla, 11 grupta oynanacak BAL'da, fikstür çekimi yapıldı. Müsabakalar 21-22 Eylül tarihinde başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA