2 MİLYONLUK TAKIM BEDAVA ADANA’YA VERİLMİŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 MİLYONLUK TAKIM BEDAVA ADANA’YA VERİLMİŞ!


 

Tarsus Belediyesi’nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Kadın Basketbol Takımı gündem oldu.

HEDİYE EROĞLU

Toplantıda MHP’li Meclis üyesi Nükhet Çelik’in, Tarsus Belediyespor Kulübü bünyesindeki Kadın Basketbol Takımı’nın yeniden aktifleştirilmesi ile ilgili, “Bütçesi ne kadar? Bütçe nasıl oluşturuluyor, transferler nasıl yapılacak” sorularına yanıt istedi 

2 MİLYONLUK TAKIM NEDEN ADANA’YA BEDAVA VERİLDİ?
Çelik’e yanıt veren Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, geçmişte aktif olarak faaliyet gösteren Kadın Basketbol Takımı’nın Süper Lig’de mücadele ederek, önemli başarılara imza attığını anımsattı.
“Ama ne hikmetse Adana’ya devredildi. 2 milyon TL değerindeki takım bedava verildi” diyerek eski yönetimin kararını eleştiren Bozdoğan,  “Ama neden bilmiyoruz. Biz şimdi bu takımı aktifleştirerek şunu istedik; en azından kendi çocuklarımızı, gençlerimizi en alttan üst liglere çıkaralım, kendi yağımızda kavrulalım ama kurumsal bir yapıyı Tarsus Belediyespor’a verelim. Burada transfer yaparken de gelen oyuncularımıza büyük bütçelere vererek değil taksit öneriyoruz. Çok yüksek transfer ücreti olmayan kişileri tercih ettik. Ama önceliğimiz kendi çocuklarımız oldu. Şuan Eczacıbaşı’na, Vakıfbank’a giden voleybolda çok başarılı çocuklarımız var. Gurur duyacağımız çocuklar bunlar. Bizim de istediğimiz bunlar” diye konuştu.
Ancak Nükhet Çelik’in tekrar söz alarak, “Soruma yanıt alamadım” diyerek, “Takımın bütçesini, transfer ücretlerini nasıl ayarlayacaksınız? Bir sürü masraf gerektiriyor. Çalınmış, hırsızlık yapılmış diyorsunuz, o zaman belgelendireceksiniz” demesi üzerine ortam gerildi. 

“BELEDİYESPORA NASIL PARA GİTTİĞİNİ HERKES BİLİYOR, SİZ Mİ BİLMİYORSUNUZ?”
Başkan Bozdoğan, “Siz yıllardır biliyorsunuz, bu meclisin üyesisiniz. Her ay kesilen, belediyeden giden parayı biliyorsunuz. Her ay 60 bin TL para gidiyor Tarsus Belediyespor’a. Komisyonlarda görev alan insanlarsınız. Geçmiş dönemlerde bunlar nasıl oldu, tek tek ortaya da açarım. Biz çalmayacağız, çaldırmayacağız, adam gibi ödeyeceğiz. Bundan emin olun. Ben burada bir çok arkadaşla da görüştüm, dışarıda ki insanlarla da. Örneğin baz istasyonları gelirleri zaten kulübe gidiyor” dedi.
Başkan Bozdoğan da, belediye başkanı olarak harcırah almayı da reddettiğini söyleyerek, “Bize verilen 5 bin TL huzur hakkı var. Biz şimdiye kadar verilen paradan 100 veya 200 TL harcıyorduk. Bu harcırahı da iptal ettik. Bunu da sormayın zaten nasıl ödeyeceksiniz diye. Belli bir maaşımız var zaten, müteşebbis heyetlerine katılıyoruz. Oradan gelen bir gelir de var, Allah’a şükür yetiyor. Gerçekten de bazı şeyleri sorarsanız, bunları yaparız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA