BÜYÜKŞEHİR TOROSLAR’IN TABELALARINI TOPLATTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR TOROSLAR’IN TABELALARINI TOPLATTI!


 

CHP’li büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Cumhur İttifakı’nın Toroslar Belediye Başkanı MHP’li Atsız Afşın Yılmaz arasındaki gerilim tırmanıyor! Büyükşehir’in Toroslar’ın tabelalarını toplatmasına Yılmaz’dan, “Kendilerine yakışacak olan davranış buydu” tepkisi geldi.

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk bölgesinde, adı ve belediye logosunun bulunduğu ayaklı orta refüj tabelalarını toplatarak deposuna kaldırdığını açıkladı.

TABELALARI ALDIK, ONARACAĞIZ VE YERİNE DİKECEĞİZ!

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak yaşanlara tepki gösteren Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesinin Marangoz Atölyesi deposuna kırılarak kaldırılan ayaklı tabelalarımızın hangi sebeple toplatıldığını ve neden kırılarak yerlere atıldığını ben de tüm kamuoyu gibi merak ediyorum. Daha birkaç gün önce değerli basın mensuplarımızla buluşmamızda, tüm belediye başkanlarımızla iletişim ve uzlaşı halinde çalışmak istediğimizi, amacımızın bu kente hizmet etmek olduğunu kameralar önünde açıklamıştık.

Bizler Mersin’e hizmet etmek için aynı amacı taşıyan ve bunun için demokratik ortamlarda (meclis gibi) bir araya gelerek, gerek teknik konularda gerekse sosyal konularda fikir alışverişinde bulunan başkanlarız. Ve bunu yaparken diplomasi denen dili kullanmak nezaketini göstermeliyiz.

“KENDİLERİNE YAKIŞACAK OLAN DAVRANIŞ BUYDU”

Evet, diplomasi denen bir kavram vardır. Mersin Büyükşehir Belediyesi bunu tercih etmeyebilir ancak her ne sebeple yapılırsa yapılsın bu davranış, asla şık olmamıştır, aksine son derece saygısızca ve hukuksuz bir şekilde yapılmıştır. Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarafımıza bir uyarı yazısı gönderip, tabelaların toplanacağı yönündeki kararın içeriği ne ise bizlerle paylaşabilirdi. Kendilerine yakışacak olan davranış buydu. Bunun yerine habersizce adımın ve belediye logomuzun bulunduğu, kendi bölgemizdeki ayaklı refüj tabelalarımızı kaldırıp, üstelik bir de kırıp kullanılamaz hale getirmeleri asla kabul edilebilir bir davranış değildir. Bizim tabelalarımızın Büyükşehir Belediyesi deposunda ne işi var? Bu nasıl bir diyalogsuzluk örneğidir, nasıl bir saygısızlıktır?

UZLAŞI VE DİYALOG KÜLTÜRÜ ASLA BU DEĞİLDİR!

Üzülerek görüyoruz ki, herkese mavi boncuk dağıtan ‘söylemle’ eylem arasındaki ‘tutarsızlık’ devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin depoya kaldırttığı kırık dökük hale gelen tabelalarımızı aldık. Onaracağız ve tekrar yerlerine dikeceğiz!

Yaşanan bu hadiseden duyduğumuz üzüntüyü bir kez daha değerli kamuoyunun bilgisine sunuyor, takdiri yine değerli halkımıza bırakıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA