İÇEL İYİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İYİ BAŞLADI


 

İçel İdman Yurdu taraftarı ile buluştu.2019-2020 sezonun ilk resmi maçına çıkan İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında Kepez Belediyespor’u 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

ALİ ŞANLI

Taraftarının büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada ilk defa taraftarının önüne çıktı. Rakibi Kepez Belediyespor'un yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı genç bir kadro ile maça çıkması oyunun kaderini belirledi.

Hakemin başlama düdüğü ile maça hızlı başlayan ev sahibi İçel İdman Yurdu oyunu rakibinin üstüne yıktı. İlk yarım saat baskılı oynamanın karşılığını golle alan Kırmızı Lacivertli ekip de gol 32'ncü dakikada Fazlı Ayan'dan geldi.1-0. Rakibin genç bir kadro ile sahaya çıkması pozisyon bulmasını zorlaştırdı. İlk yarı başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gidildi.

İkinci yarıya da zayıf rakibi karşında etkili bir oyun oynayan Mersin ekibi sayısız gol fırsatı yakalamasına rağmen 2'nci golü bulamadı. Karşılaşmada başka gol çıkmayınca İçel İdman Yurdu tarihinde ilk defa oynadığı Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselerek bir ilki gerçekleştirmiş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA