EL ELE GELİYORUZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EL ELE GELİYORUZ


 

Mersin’de tek profesyonel takım olan Tarsus İdman Yurdu, sezon açılışını taraftar, yönetici futbolcularla düzenlediği yürüyüş ile yaptı. 1,03 milyon Avro ile ligin en pahalı 8’inci takımı olan TİY, şampiyonluk hedefiyle sahaya inecek.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Mersin’in profesyonel liglerdeki tek futbol takımı olan Tarsus İdman Yurdu, sahaya inmeye hazırlanırken gövde gösterisi yaptı.

1 Eylül 2019 Pazar günü evinde oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçı ile lig ‘merhaba’ demeye hazırlanan kulüp, futbolcular, taraftarlar ve yönetim kurulu üyeleri ile sezon öncesi birlik beraberlik yürüyüşü yaptı.

Cumhuriyet Alanı’ndan Yarenlik Alanı’ndaki saat kulesine kadar yürüyüş yapan takım ve sevdalılarına halk da sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Mustafa Tamer Şendağ’ın taraftara 3’lü çektirdiği yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkan Şendağ, “El ele geliyoruz” diyerek, takımın bu yılı şampiyon olarak tamamlanması için ellerinden geleni yapacaklarının da sözünü verdi.

TİY’İN DEĞERİ 1,03 MİLYON AVRO

Öte yandan kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; Mersin’de tek profesyonel takım olan Tarsus İdman Yurdu’nun TFF 2. Lig’de en pahalı kadroya sahip 8’inci takım olduğu açıklandı.Açıklamada, “Bu günkü kura göre takımımızın değeri 6 milyon 666 bin 41 lira. Diğer tüm rakipler 1 milyon Avro’nun altında değere sahip. Bu rakamlar TFF’ye bildiririmi yapılan transferler sonucu ortaya çıkmıştır” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA