LİGİN SÜRPRİZİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİGİN SÜRPRİZİ


 

ALİ ŞANLI Geçen sezon Süper Amatör Ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nun bu sezon lige çıkmama kararı 1’nci Amatör ligde mücadele eden Karacailya Veteranlar Kulübüne yaradı. 1’nci Amatör ligi Play-Off maçalarında ligi 4’ncü sırada tamamlayan Karacailyas Vetaranlar Spor Kulübü, Mersin İdman Yurdu’nun yerine Süper Amatör Ligde mücadele edecek. Ligde alt yapıdan alınan oyuncuların ağırlıkta olacağı bir takım kurulacağı öğrenildi. Daha önce bu takımın formasını giymiş olan yetenekli oyuncularında bir bir yuvaya döndüğü, maddi manevi bir beklenti olmadan takımın formasını giyeceği açıklandı.

ALİ ŞANLI

Geçen sezon Süper Amatör Ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nun bu sezon lige çıkmama kararı 1’nci Amatör ligde mücadele eden Karacailya Veteranlar Kulübüne yaradı. 1’nci Amatör ligi Play-Off maçalarında ligi 4’ncü sırada tamamlayan Karacailyas Vetaranlar Spor Kulübü, Mersin İdman Yurdu’nun yerine Süper Amatör Ligde mücadele edecek. Ligde alt yapıdan alınan oyuncuların ağırlıkta olacağı bir takım kurulacağı öğrenildi. Daha önce bu takımın formasını giymiş olan yetenekli oyuncularında bir bir yuvaya döndüğü, maddi manevi bir beklenti olmadan takımın formasını giyeceği açıklandı.

Karacailyas Veteranların ilk transferi ise Kaleci Sercan Ökten ve defansın hemen hemen her bölgesinde oynayabilen Gökhan Özyaylaz oldu. Her iki oyuncunun geçmişte Karacailyas ekibiyle sayısız başarıya imza atmaları Kulübe tekrar dönmelerinde ön ayak oldu.

Ayrıca Karacailyas Veteranlar Spor Kulübünü Süper Amatör lige çıkmasında büyük rol oynayan tecrübeli teknik adam İsa Akyürek ile devam kararı alındığı açıklandı.

SPONSOR UNUTULMADI

Karacailyas Veteranlar Spor Kulübü Başkanı İlhami Serdar Kulüp adına yaptığı açıklamada, “1985 yılından bugüne maddi manevi desteğini esirgemeyen Sofram Gıda ve Yemekçilik San. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Demir’e, çok teşekkür ederiz.

Bun sezon Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz kadromuz daha çok genç ve yetenekli oyunculardan kurulacak. Elimizden geldiği kadar dışarıdan oyuncu almayı düşünmüyoruz. Kulübümüzde oynayan bir çok oyuncu gönüllü esasında oynuyor. Hiç kimse para pul derdinde değil. Ligde büyük hedeflerimiz yok amacımız alt yapımızdan yukarı çıkan oyuncuların önünü açmak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA